SKI AREÁL SVOBODA NAD ÚPOU
mimo provoz
Zobrazit na:

Zimní středisko Bouřňák

Láká vás představa týdne stráveného někde na horách? Nevíte kde strávit vánoční prázdniny? Nemůžete najít vhodný areál? Navšivte s rodinou středisko Bouřňák. Areál se nachází v Krušných horách a je nadstandartně vybaven. O zábavu tak nebude nouze.

Hlavním lákadlem areálu je 6 sedačkových lanovka.. Sjezdovky jsou v noci osvětleny. A co když nebude sněžit? Stačí když bude mrznout, od toho jsou zde sněhová děla. Rolba vyjíždí na svah denně. Pokud si s výcvikem svých ratolestí nevíte rady, pomůže vám dětská lyžařská školka. Pokud na lyžích ještě příliš neumíte, můžete si najmout instruktora z místní lyžařské školy, který Vám s výukou pomůže. Zaskákat si můžete ve snowparku. Horská služba má svoji základnu přímo ve středisku. Hlad můžete zahnat v místním bufetu Vyzkoušet můžete smažák a horkou čokoládu.

Jak tedy arál ohodnotit? Středisko nemůžeme ohodnotit příliš kladně, ale záporné hodnocení si také nezaslouží. Pro velmi náročného lyžaře to zde prostě není, začátečníci si však na své přijít mohou. Celkově jsme se rozhodli udělit hodnocení 56%.

WEBKAMERA

Předpověď počasí

Zítra
Sobota 20.4.

°C
°C
Neděle
21.4.2024

°C
°C
Pondělí
22.4.2024

°C
°C
Úterý
23.4.2024

°C
°C