SKI AREÁL SVOBODA NAD ÚPOU
mimo provoz
Zobrazit na:

Zimní středisko Rokytnice nad Jizerou - Horní Domky

Chcete naučit své děti lyžovat? Nemůžete najít vhodný areál? Zkuste ski areál Rokytnice nad Jizerou - Horní Domky! Areál se nachází v Krkonoších a nabízí široké spektrum služeb. Na své si tak přijde každý.

Páteří ski areálu je dvojice sedačkových lanovek. Dále se v areálu nachází 6 vleků. Středisko disponuje systémem umělého zasněžování. Svah je upravován denně. Na své si zde přijdou i děty, obzvlášť ty, které zde budou stát na lyžích poprvé. Udržení rovnováhy na lyžích se děti nejlépe naučí na lyžařském koberci. Zkušení instruktoři v lyžařské školce pomohou vašim dětem zvládnout první krůčky na lyžích či snowboardu. Pokud na lyžích ještě příliš neumíte, můžete si najmout instruktora z místní lyžařské školy, který Vám s výukou pomůže. Snowborďáci milující adranalin a pořádné tríčky si mohou zablbnout ve snowparku. Dávejte si však pozor, aby se Vám nic nestalo, pokub však náhodou stane, horská služba sídlí v areálu :) Na sjezdovce se také nachází stánek rychlého občerstvení. Vyzkoušet můžete horkou čokoládu a smažený sýr. Lyžaři mohou k dopravě využít skibus. Pokud byste náhodou zatoužili po změně terénu, můžete navšívit také nedaleký ski areál Kozinec - Jilemnice.

Jaký je tedy náš konečný verdikt? Celkově se jedná nadprůměrné středisko. Areál dokáže splnit potřeby většiny průměrných lyžařů. Areál nic zásadního nechybí. Minimální hodnocení, které areálu můžeme dát je 70%. Doufejme, že si i ostatní areály vezmou z tohoto střediska příklad.

Bolest kloubů trápí často lyžaře, trápí i Vás? Jste z toho špatní a chcete na svazích řádit jak za mlada? PEMAMED je rakouská firma s několikaletou historií a tisíci zákazníky po celém světe, která na trh dodává vysoce kvalitní doplněk stravy. Kloubní výživa té nejvyšší kvality.

WEBKAMERA

Předpověď počasí

Zítra
Neděle 28.7.

°C
°C
Pondělí
29.7.2024

°C
°C
Úterý
30.7.2024

°C
°C
Středa
31.7.2024

°C
°C