SKI AREÁL SVOBODA NAD ÚPOU
mimo provoz
Zobrazit na:

Pancíř - příjemně překvapil

Chcete naučit své děti lyžovat? Nevíte kam na Silvestra? Hledáte ten nejlepší zimní areál v ČR? Navšivte s rodinou středisko Pancíř. Areál se nachází na Šumavě.

Páteří ski areálu je dvojice sedačkových lanovek. Dále se v areálu nachází čtveřice vleků. A co když dojde k úrazu? Horská služba sídlí blízko. Na sjezdovce se také nachází stánek rychlého občerstvení. Každý hladový krk jistě potěší kulajdu či smažený sýr.

Pokud vám zbyde čas, můžete navštívit nějakou pozoruhodnost v okolí. V okolí se nachází Muzeum Šumavy Železná Ruda, které nabízí spoustu zajímavých exponátů.

Jaký je tedy náš konečný verdikt? Areál musíme hodnotit jako naprosto průměrný. Areál má pár much. Personál je poměrně vstřícný. S přivřeným okem jsme se rozhodli ohodnotit areál na 51%. Pokud nepatříte mezi náročné lyžaře, tento areál Vám pravděpodobně stačit bude.

Chcete, aby Vás na svahu nikdo nepřehlédl? S našimi barevnými čapkami to nehrozí! Vyberte si z široké nabídky v nákupní galerii Aktivnipohyb.cz s sekci dámské zimní čepice.

WEBKAMERA

Předpověď počasí

Zítra
Sobota 20.4.

°C
°C
Neděle
21.4.2024

°C
°C
Pondělí
22.4.2024

°C
°C
Úterý
23.4.2024

°C
°C