SKI AREÁL SVOBODA NAD ÚPOU
mimo provoz
Zobrazit na:

Ski areál Žacléř - Prkenný Důl

Chtěli byste se naučit lyžovat? Přemýšlíte o víkendu v horách? Hledáte ty nejlepší sjezdovky? Přijeďte navštívit areál Žacléř - Prkenný Důl a užijte si zimní radovánky naplno! Areál se nachází v Krkonoších a je nadstandartně vybaven. Na své si tak přijde každý.

Můžete využít trojici vleků a lano pro děti. Středisko disponuje systémem umělého zasněžování. Úprava svahu probíhá denně. Zkušení instruktoři v lyžařské školce pomohou vašim dětem zvládnout první krůčky na lyžích či snowboardu. V areálu se také nachází lyžařská škola. Snowborďáci milující adranalin a pořádné tríčky si mohou zablbnout ve snowparku. V areálu sídlí horská služba. Lyžování je náročné, odpočinout si můžete např. v místním bufetu. Vyzkoušet můžete hamburger a zelňačku. Do areálu můžete jet také skibusem. Pokud byste náhodou zatoužili po změně terénu, můžete navšívit také nedaleký ski areál Malá Úpa.

Jak tedy arál ohodnotit? Nijak nevybočuje z běžných standartů. Areál bohužel nedokáže splnit potřeby náročnějších lyžařů. Personál je poměrně vstřícný. S přivřeným okem jsme se rozhodli ohodnotit areál na 57%. Nezbývá než doufat, že se provozovatel nedostatky v příštích sezónách napraví, toto středisko má určitě šanci dostat se na špičku.

Pokud rádi machrujete na lyžích bez helmy, tak bez čepice se v mrazech neobejdete. Vyberte si z široké nabídky v nákupní galerii Aktivnipohyb.cz s sekci dámské zimní čepice.

WEBKAMERA

Předpověď počasí

Zítra
Sobota 27.4.

°C
°C
Neděle
28.4.2024

°C
°C
Pondělí
29.4.2024

°C
°C
Úterý
30.4.2024

°C
°C