SKI AREÁL SVOBODA NAD ÚPOU
mimo provoz
Zobrazit na:

Svatá Anna - velké zlepšení

Chcete naučit své děti lyžovat? Nevíte kam na Silvestra? Hledáte ten nejlepší zimní areál v ČR? Zimní areál Svatá Anna je pro vás to pravé. Areál se nachází na Vysočině a je bohatě vybaven. Na své si tak přijde každý.

V areálu můžete využít dvojici vleků a jedno lano. Díky osvětlení těchto sjezdovek můžete využít nočního lyžování. Za méně příznivého počasí jsou sněhová děla schopna vyprodukovat stovky tun umělého sněhu. Svah je upravován ob den. Děti můžete odložit do lyžařské školky a sami se věnovat lyžování naplno. Zkušení instruktoři v lyžařské škole Vám pomohou zvládnout nástrahy lyžování či snowboardingu. Skáčete na prkně? Místní snowpark je na to ideálně vybaven. Horská služba sídlí poměrně daleko, buďte proto obzvlášťe opatrní! Místní bufet nabízí širokou nabídku jídel. Ochutnejte horkou čokoládu a řízečky.

Nijak nevybočuje z běžných standartů. Areál má pár much. Pokulhává také ochota personálu. S přivřeným okem jsme se rozhodli ohodnotit areál na 59%. Doufejme, že i tento areál se v příštích letech ještě více zlepší.

Čtěte také: Svatá Anna - ideální pro rodiny s dětmi

WEBKAMERA

Předpověď počasí

Zítra
Sobota 20.4.

°C
°C
Neděle
21.4.2024

°C
°C
Pondělí
22.4.2024

°C
°C
Úterý
23.4.2024

°C
°C